2018

‘Nieuwkomers’
Een voorstelling van Theatergroep Greppel.

2017

‘Trouw’
Een voorstelling van de productiecursus volwassenen voor De Lindenberg.

2016

‘Ouder’
Een voorstelling waarin een vrouw helderheid zoekt over de relatie met haar moeder. Het verhaal ontvouwt zich in drie periodes: als 8-, 27- en als 52 jarige.

2015

‘Garage H.Koolstra’
Een voorstelling in het garagebedrijf van de familie Heijmink. Geinspireerd op ‘Het huis van Bernarda Alba’ van Garcia Lorca. Een weduwe poogt samen met haar vijf dochters het autobedrijf draaiende te houden. Maar ontluikende liefde bemoeilijkt dat.

‘Opgeruimd’
Twee broers en een zus ontmoeten elkaar in de woonkamer van hun overleden vader. De meubels zijn al opgehaald en de fotoalbums worden digitaal opgeslagen, maar wat moeten ze met de beloftes die hun vader heeft gedaan over de verkoop van het huis. Nemen zij hun beslissingen ‘in de geest van vader’ of trekken ze hun eigen plan? Regie: Margreet Blanken, Tekst: Rik Luijmes, Decor: Ellen Klever, Spel: Ronald Armbrust, Antoinette Thoonen en Rik Luijmes, Productie: Inge Janssen.

2011

‘Afslag Fluisterveld’
Locatietheater. Voorstelling voor Theatergroep Greppel. Een voorstelling over de ongemakkelijke veranderingen die ons leven kunnen binnendringen. Over het gedoe van samen leven en over niet-liefde en de liefde. Gespeeld in boerenschuren in Lent, Winterswijk en Bathmen. Klankdecor: Joep Everts. Decor: Jan van Hoof. Spel: Margreet Blanken en Jeroen van den Berg.

2008

‘Anno  Nu’
Locatietheater. Geïnspireerd door de expositie ‘Boodschappen Dóen’ van Marlieke Overmeer. Een stuk over inspiratie, religie en spiritualiteit. Met verbanden naar de Mattheus Passion van Bach. Gespeeld in en om een bankkluis van een voormalig bankgebouw. Muziek: Joep Everts. Spel: Willem-Paul Nijs, Ronald Armbrust en Jeroen van den Berg.

Terug naar boven