Acteren


Er is een periode geweest dat ik regelmatig in theatervoorstellingen speelde, hierna ben ik me gaan toeleggen op het acteren in bedrijfstrainingen. Na een tijdje werd het trainingsacteren me te eenzijdig en lokte de roep om vorm te geven, te scheppen, te stileren. De afgelopen jaren speel ik weer in theater en films.

Acteren in film en theater


Vanaf 8 maart speel ik Ray in de voorstelling Blackbird. Kijk voor meer informatie op www.tggreppel.nl

‘een portret vol mededogen van twee geknakte zielen’ – Theaterkrant'

Una is onderweg voor een confrontatie met haar eerste grote liefde: Ray. Het is twintig jaar geleden dat hij haar ontmaagde en achterliet in een hotelkamer. Wat voor Una het begin leek van een gezamenlijke toekomst ontvouwt zich als een nachtmerrie. Met de arrestatie van Ray tot gevolg. Wat is er gebeurd? Wie is er verantwoordelijk? En hoe bepaalt het verleden onze toekomst?

In Blackbird dagen we je uit om genuanceerd te kijken naar de mechanismes van verlangen en machts­misbruik. We stellen ons de vraag of iedereen recht heeft op een tweede kans. Gespeeld in een stellage van staal, gevoed en gestuwd door de ritmes van een DJ nemen de acteurs je mee in een intrigerend schermspel.

voorstelling blackbird

Trainingsacteur


Wat een voorrecht om mensen te ontmoeten en te helpen in het uiteenrafelen van lastige situaties. Hoe bijzonder en intiem is het om toegang te krijgen tot de culturen van een diversiteit aan bedrijven en organisaties. Om contact te hebben met hoogleraren, schoonmakers, directeuren, secretaresses, managers, verpleegkundigen enz. Samen met Paul Devilee en Roland Verheugd heb ik een waaier gemaakt ‘Dynamisch Trainen’. Een prachtig product en een goede tip voor iedere trainer en trainingsacteur.

Terug naar boven

Wilt u meer informatie over mijn werk als acteur bekijk dan de pagina met werkervaring. Deze opent in een nieuw venster >>

Hieronder ziet u een aantal scènes uit de voorstellingen waar ik in mee speel.. Door op de afbeelding te klikken worden deze vergroot weergegeven.

voorstelling blackbird
Voorstelling Blackbird
Fotografie: Bart Grietens


voorstelling opgeruimd
Voorstelling 'Opgeruimd'
Fotografie: Dennis VloedmansTheatermonoloog 'Alles wat licht is'
Fotografie: Dennis Vloedmans